У Тернополі тривають судові засідання у справі про вбивство студента з Конго Аретьє Кайембе. Обвинувачена перебуває в СІЗО, а правоохоронці передали обвинувальний акт до суду. Судовим рішення підозрювану Софію т. помістили під варту. Однак вона подає апеляції, щоб вийти з СІЗО.

В черговий раз колегія суддів провела засідання сьогодні 12 жовтня. У Тернопільському Апеляційному суді було заслухано справу, в якій розглянули скаргу на рішення слідчого судді від 17 Вересня 2020 року, який залишив під вартою підозрювану до 8 листопада.

Законні представники Софії Т. не погодилися з запобіжним заходом і розмірами застави. Вони попросили суд зменшити суму застави. Представник підозрюваної заявила, що є єдиним годувальником в сім'ї, тому визначена судом сума в розмірі 315 тисяч 300 грн непідйомна на неї. Тому попросили зменшити суму застави до 115 тисяч гривень. Адвокат і сама підозрювана підтримали апеляцію і зазначили, що у неї погіршилося здоров'я.

Прокурор у свою чергу був проти задоволення скарги підозрюваної та її представника. Він пояснив, що сторона захисту вже почала знайомитися з матеріалами справи і результатами експертиз. Він заявив так, що підозрювана буде ховатися від суду, знаючи, що їй загрожує великий термін ув'язнення.

Після заслуховування всіх сторін судді Апеляційного суду винесли рішення скарги сторони захисту залишити без розгляду.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що студент кулінарного технікуму в місті Орел організував збройний конфлікт прямо в кабінеті директора. Юнак Микита 16 років дістав ніж і почав погрожувати розправою всім навколо, і навіть власній мамі.

Також Знай повідомляв, що в одній з лікарень Львівської області через помилку лікарів помер студент медичного університету з Самбірщини Юрій Столяр.

Нещодавно Знай передавав, що у Національній академії внутрішніх справ є кілька підтверджених випадків коронавірусу, але, всі закривають на це очі.