На Тернопільщині поліція розшукує чоловіка, який зник 2 жовтня. 36-річний Михайло Ященко вийшов з дому і зник. Рідні не можуть зв'язатися з ним по телефону.

У день зникнення чоловік був одягнений в кепку чорного кольору, білу сорочку, куртку з білими і чорними вставками, чорні джинси і чорні туфлі. Також правоохоронці опублікували і прикмети зниклого-зріст 165-175 см, середньої статури, котротка стрижка, волосся темне з просіддю.

Правоохоронці просять усіх, хто бачив або знає, де знаходиться Михайло Ященко зателефонувати на гарячу лінію 102.

Нагадавши, Знай повідомляв, що дитину, зниклу в неділю, 11 жовтня, у Вишгородському районі, знайшли в лісі в 20 кілометрах від будинку. Як повідомляє прес-служба поліції Київської області, 16-річна Євгенія Кічко поїхала кататися на квадроциклі в селі Ровжі на вулиці Мисливська, додому дівчина не повернулася.

Також Знай писав, що під Франківськом розшукують зниклого безвісти хлопчика. Молодий хлопець зник 3 жовтня. 15-річний житель Галицького району Думяк Назар вийшов з будинку своєї бабусі і більше його ніхто не бачив. Хлопець пішов у невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині розшукують літнього чоловіка, який вийшов з дому та зник. Він проживає в селі Влащинці в Лановецькому районі. Мельничук Андрій Якович народився в 1944 році.