Житель Тернопільщини втратив значну суму грошей через дії шахрая. Йому обіцяли працевлаштування в одній з країн Європейського Союзу, але за послуги потрібно було заплатити. Спочатку посередник попросив 9 тисяч гривень.

Після того, як гроші були переведені, «посередник» зник і відключив телефон. Про подробиці інциденту розповіли в поліції Тернопільської області.

Правоохоронці пояснили, що 32-річний житель Чорткова знайшов у соцмережах оголошення про влаштування на роботу в країнах ЄС. Він зателефонував за вказаним номером телефону та з'ясував умови. Коли чоловіки домовилися, то здобувач погодився перевести гроші на відкриття візи та оформлення документів. Коли чоловік перевів гроші, шахрай зник.

Правоохоронцям вдалося встановити особу шахрая і розшукати його завдяки банківському рахунку, який він надав для отримання грошей. Шахраєм виявився 32-річний житель Івано-Франківської області. За фактом вимагання грошей розпочато кримінальне розслідування та відкрито справу за статтею 190 Кримінального кодексу України. Зловмисника розшукують.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві спіймали шахрая, який вирішив заробляти тим, що збирає гроші на похорон " бабусі". Раніше чоловік "подорожував" по багатоквартирних будинках і збирав гроші на похорон неіснуючих сусідів.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Рівному небайдужий житель наздогнав дуже п'яного водія і забрав у нього ключі, так як помітив, що той створює на дорозі аварійні ситуації. Згодом він викликав поліцейських.

Нещодавно Знай передавав, що у Вільнянському районі Запорізької області 10-річна дитина втрутилася у сварку матері з батьком, що і призвело до смерті чоловіка 1979 року народження.