Смачна страва не обов'язково має бути складним в приготуванні. На цей раз господиням запропонували приготувати запіканку з макаронів і м'яса. Ця страва дуже ситне і соковите. За смаком воно нагадує лазанью.

Інгредієнт

  • фарш курячий-400 грам;
  • макаронні вироби-400 грам;
  • вершкове масло-80 грам;
  • молоко-300-350 мл;
  • яйця курячі-5 штук;
  • сіль, спеції - за смаком.

Спосіб приготування

В першу чергу потрібно відварити макарони. Коли вони готові, потрібно відкинути їх на друшляк. Далі дрібно порізати цибулю, який потім обсмажуємо на вершковому маслі до золотистої скоринки. До готового цибулі додаємо курячий фарш і обсмажуємо все разом, інтенсивно помішуючи. Перед тим, як зняти з вогню фарш його потрібно посолити і додати в нього спеції.

Фарш з цибулею потрібно змішати з макаронами. Після цього починається приготування самої запіканки. Перед додаванням в макарони з м'ясом яйця потрібно збити з сіллю, перцем і молоком до появи піни. Макарони з м'ясом і спеціями викладаються на деко і зверху заливаються збитими яйцями. Все накривається фольгою і відправляється в розігріту духовку. Випікати потрібно при температурі 180-190 градусів протягом 15 хвилин.

Для додання страві більш апетитного вигляду його посипають тертим сиром і відправляють постояти в гарячій духовці, щоб він став золотистим. Зверху можна посипати все дрібно посіченою зеленню.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадавши, Знай розповідав, як приготувати просту запіканку з сиру і родзинок.

Також Знай, як спекти смачний пиріг з капустою і сиром.

Нещодавно Знай передавав, що восени, як не можна краще до чаю підійде сирна запіканка з гарбузом.