У центрі Тернополя містяни виявили несанкціоноване сміттєзвалище. Вона розташувалася біля музичного училища, по дорозі до 6 школи, на вулиці Паращука. Місцеві жителі сюди зносять барахло.

Відходи зносять з навколишніх будинків. Очевидці розповіли, що в купах сміття є все від харчових відходів до спиляних гілок і побутових приладів, які відслужили свій термін. Про звалище розповіли тернополяни у соцмережі Facebook.

Пізніше стало відомо, що комунальні служби Тернополя взялися за прибирання несанкціонованого звалища, а потім закликали жителів найближчих будинків фіксувати, хто виносить сюди сміття і створює стихійні звалища. Винуватців пообіцяли знайти і оштрафувати.

У коментарях користувачі показали й інші аналогічні звалища, які існують роками і залучають асоціальних типів у двори тернополян. У цих звалищах розпивають спиртні напої і ходять по нужді.

Подумаєте, Друзі, що такий "порядок" десь в якомусь глухому місці, то помилитесь. Це в центрі нашого рідного Тернополя...

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще
Geplaatst door Василь Дунець op Maandag 12 oktober 2020

Нагадавши, Знай повідомляв, що закарпатці, на жаль, і надалі викидають і залишають сміття аби де, незважаючи на сміттєву проблему в краї. Жителі продовжують викидати сміття, де попало. Боротьба з такими звалищами не призводить ні до чого.

Також Знай писав, що на Закарпатті протягом двох місяців розчищають сміттєві затори на річках Латориця та Боржава. Розчищення русел таких масштабів, кажуть в обласній держадміністрації, не проводили років 30. Спресовані за роки сміття і повалені дерева можна вибрати тільки спецтехнікою.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині в місті Теребовля на кладовищі з'явилося звалище в непризначеному для цього місці - на місці пам'ятника воїнам УПА. Небайдужі мешканці міста звернули увагу місцевої влади на те, що такого сміттєзвалища бути не повинно. Однак по сьогоднішній день на цьому місці нічого не змінилося.