Не за горами зимові свята. Вже через місяць українці задумаються про подарунки і меню до новорічного столу. Традиційні Олів'є і» Шуба " вже приїлися, але не стали менш улюбленими. Тому пропонується оригінально подати страви і зробити їх справжніми шедеврами кулінарного мистецтва.

Оселедець під шубою з овочів можна подати у вигляді вишуканого торта з бузковими квітами з відвареного буряка, стеблами із зелені. Традиційний холодець перетворюється в прозоре озеро з лебедями з відварених яєць і зелені.

Риба-оселедець або лосось при простій подачі не привертають уваги, а якщо їх урасити часточками лимона і креветками, то ці страви стають шедеврами. Рибу можна викласти у вигляді морської зірки і навіть зобразити морське дно з камінням і піском з кукурудзи і маслин.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Десерт також може перетворитися на унікальний витвір мистецтва. Яблука, груші, мандарини, виноград – це елементи незвичайних конструкцій. Не менш цікавою можна зробити банальну нарізку з сиру і різного роду ковбас. Трубочки, викладені в кілька рядів і прикрашені «квітами» з цих же елементів, перетворюють блюдо з ковбасою і сиром в неперевершений шедевр.