У Тернополі за останні 10 років було зроблено багато чого. Період роботи мера Сергія Надала ознаменувався реалізацією великих проектів. Зокрема було оновлено водну арену Тернопіль та відновлено проведення міжнародних змагань на гребному каналі. Був оновлений і сам канал, пише Галас.

Фінансування на реалізацію цих проектів виділяло, як держава, так і місто. В результаті був оновлений Гребний канал (укріплені береги), відремонтовані і відновлені суддівські вишки, трибуни для глядачів, побудована дорога до водної арені. Не завершені роботи ще у внутрішніх приміщеннях, але це не завадило провести Міжнародні змагання наприкінці літа цього року.

Трибуни будуть обладнані сидіннями, які виготовляє італійська фірма. Компанія вже виготовила і встановила сидіння для великих стадіонів. На сьогодні вже готові до використання коментаторські місця та конференц-зал на 10 місць, кафетерій. Незабаром повинні бути готові номери в готелі, де зможуть зупинитися 80 туристів. Поряд з цим триває робота над створенням зелених зон.

Нагадавши, Знай повідомляв, що 18 вересня президент Володимир Зеленський відвідав Тернопільську область. Він приїхав до Тернополя. Також відомо, що він поїде до Збаража, де в замку проведе закриту нараду зі своїми прихильниками і місцевими чиновниками.

Також Знай писав, що у Тернополі пройде Чемпіонат світу з веслуванняе. тут змагатимуться спортсмени на байдарках і каное з лав ветеранів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що тернополяни скаржаться на роботу світлофора в центрі міста. Новий нещодавно встановлений пристрій зробив перехід вулиці з чотирма смугами руху неможливим.