У Тернополі розшукують 29-річну жінку. Вона 15 жовтня вийшла з дому і не повернулася. Рідні повідомили про зникнення в поліцію.

У Тернополі розшукується 29-річна Червінко Анастасія Володимирівна. Вона вийшла з дому близько 19 години вечора і пропала.

Рідні та поліція просять повідомити будь-яку наявну інформацію про зниклу молоду жінку на гарячу лінію 102.

Нагадавши, Знай писав, що Балаклійський районний відділ поліції встановлює місцезнаходження 37-річної Альбіни Корнієнко, яка 13 жовтня близько 18:00 пішла з дому і до теперішнього часу не повернулася. Правоохоронці та рідні просять допомогти розшукати жінку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині рідні та поліція розшукують 66-річного чоловіка, який пішов з дому та не повернувся. Правоохоронці просять надати будь-яку інформацію про зниклого. Куземчак Михайло Іванович 1954 року народження пішов з дому і не повернувся. Він проживає в селищі міського типу Гусятин в Тернопільській області.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині розшукують чоловіка, який пішов у ліс за грибами і не повернувся додому. У поліцію звернулася дружина зниклого. Жінка повідомила про зникнення чоловіка близько 2 години ночі 11 жовтня. На щастя, зниклого вдалося розшукати в лісі і повернути додому завдяки злагодженій роботі правоохоронців.