На Тернопільщині помер відомий священик. Про це розповіли на порталі Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ.

Повідомляється, що 17 жовтня на Тернопільщині помер священик Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ отець Іван Сивак.

Читайте Знай в Google News!

Народився Іван Сивак 18 січня 1952 року. Ієрейські священня він отримав від 28 грудня 1978 року. Багато років вів службу в парафії УГКЦ святого Миколая Чудотворця міста Теребовля та святого Івана Богослова села Плебанівка.

За відданість богу і служінню церкві Іван Сивак був нагороджений високою церковною нагородою - митрою і нагрудним золотим хрестом з прикрасами.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

18 жовтня, о 18:00, у храмі святого Миколая пройшла заупокійна Літургія по Отцю Івану. Похорон священика запланований на 19 жовтня, на 11:00.

Архієпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василь Семенюк, єпископ-помічник Теодор Мартинюк, працівники курії архиєпархії, духовенство Теребовлянського деканату висловили співчуття про втрату рідним і близьким священика.

"Нехай Всемилостивий Господь прийме душу о. Іоанна в небесне житло, де всі святі і праведні спочивають" - зазначено в повідомленні архиєпархії.

Іван Сивак, фото: Тернопільсько-Зборівська архиєпархія УГКЦ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві помер бравий ветеран з Прикарпаття

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві помер світило Пономарів

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові попрощалися з легендарним поетом та другом Стуса