На Тернопільщині померла вчителька Требовлянської спеціалізованої школи-ліцею. Про це розповіли на сторінці навчального закладу в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 17 жовтня, на Тернопільщині померла вчителька біології Треблянської спеціалізованої школи-ліцею Гануля Оксана Михайлівна.

Читайте Знай в Google News!

Гануля Оксана Михайлівна, фото: Facebook: Требовлянська пеціалізована школа-ліцей

Адміністрація навчального закладу висловила співчуття рідним педагога про втрату.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

“Нехай душа Оксани Михайлівни, яка пішла в захмарну далечінь буде спокійною. Нехай дзвенить дзвіночок. Нехай Цвіте квітка. Царство Небесне Ганулі Оксані Михайлівні, що залишила нас, і світла пам'ять! Поки ми її пам'ятаємо, вона серед нас!"- написали в публікації.

Публікація Требовлянської спеціалізованої школи-ліцею: Facebook

Про причини смерті Оксани Михайлівни інформації не повідомляли.

У коментарях до публікації користувачі Мережі також висловили співчуття близьким і побажали душі педагога спокійного загробного життя.

"Вічна пам'ять,співчуваємо родині!!!", "Щирі співчуття рідним, вічна пам'ять і Царство Небесне!!", "Нехай з Богом спочиває. Щирі співчуття рідним." - написали користувачі в коментарях.

коментарі до публікації Требовлянської спеціалізованої школи-ліцею: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що померла мати Федора Бондарчука, артистка Ірина Скобцева

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Львівщині помер майданівець Тарас Демко

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі помер легендарний лікар-новатор