Жінка, в сумці якої знайшли мертву дитину, розповіла жахливі подробиці про трагедію.

Таким чином, повідомляється, що новина про те, що в Луцьку на проспекті Відродження була затримана жінка з мертвою дитиною в пакеті, шокувала все місто.

Станом на сьогоднішній день жінці вже оголосили про підозру в умисному вбивстві своєї новонародженої дитини.

Журналісти місцевих видань вирішили зустрітися з горе-матір'ю, і почали у неї розпитувати, що ж все таки сталося.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Двері відкрила вона, бліда, втомлена, і виглядає молодше, ніж є насправді.

Живе вона в однокімнатній квартирі в гуртожитку, який вже давно потребує ремонту.

Їй 24, вона незаміжньому, і півроку тому вона з дітьми переїхала сюди. З малечею їй допомагав батько, так як вона працювала в одному з супермаркетів.

Журналістам каже, що не могла вбити свою новонароджену дитину, так як у неї є вже двоє дітей віком п'яти і шести років.

Половину терміну останньої вагітності вона навіть не знала про своє становище. Робила тест, і жоден з них не підтвердив вагітності. Саме тому не ставало на облік і не зверталася до лікарів.

16 жовтня вона народила. Марія каже. Що дитина була відразу мертвий. Народила швидко у ванній, батько також не знав нічого про вагітність дочки.

Дитина народилася на 7 або 8 місяці, тобто був недоношеним. Посеред ночі вона вирішила покласти дитину в пакет і віднести в лікарню.

Наразі суд обрав для Марійки запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на 2 місяці. Відомості за цим фактом внесли до ЄРДР. Якщо провину жінки доведуть, їй загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Що сталося, має встановити слідство.

Нагадавши, Знай писав,що у Львівському госпіталі помер ветеран АТО / ООС. На 49 - му році життя не стало Тараса Богдановича Свистельницького, 1972 року народження.

Також Знай повідомляв, що на Львівщині вшанували пам'ять ветерана україно-російської війни. 17 серпня, виповнилося рівно 6 років з того дня, коли в АТО загинув відважний воїн і справжній патріот, уродженець Борислава Сергій Шевчук.

Нещодавно Знай передавав, що на Прикарпатті за загадкових обставин загинув активіст Нацкорпусу. 4 серпня молодика провели в останню путь у місті Коломия. Хлопцеві було всього 18 років.