У мережі розповіли кілька цікавих фактів про майбутнього мера міста Тернопіль.

Таким чином, повідомляється, що в молоді роки Віктор Гевко був дуже активним. Навіть незважаючи на те, що не був старостою, він не пропустив практично жодного стратостата. В один прекрасний раз його друзі покликали на збори молодіжного крила «народного союзу «Наша Україна». І завдяки своїй діяльності, дуже скоро він очолив цю структуру.

Можливо хтось здивується, але за освітою я не гуморист! Я вірю у тернополян, у те, що вони зроблять правильний вибір. Звертаюся до кожного жителя міста – все у твоїх руках. Усе вирішуєш тільки ти.

Geplaatst door Віктор Гевко op Maandag 12 oktober 2020

Закінчивши університет, вона вступив до аспірантури, але, так її і не закінчив. Це у зв'язку з тим, що він став керівником відділу маркетингу одного з центрів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Незважаючи на молодий вік, він домігся своєї мети, і побудував ТРЦ, який був розміщений на окружності міста.

Також, Віктор Гевко принципово ставиться до української мови. Ще в 2010 році він і його команда відмовилася від пропозиції виступати в Москві. Влаштували вони також фурор в Юрмалі, вони виступали українською перед російськомовною аудиторією. Тоді вони перемогли.

У вільний час він любить подорожувати разом зі своєю сім'єю, і це надихнуло його відкрити свою туристичну фірму.

Балотуватися на посаду мера Віктору запропонував сам президент України.

Він є не тільки актором, а й сценаристом. У нього є кілька популярний проектів, які користуються попитом на українському телебаченні.

Нагадавши, Знай писав, що депутат Львівської міськради та керівник організації» Варта 1 " Ігор Зінкевич заявив про участь у виборах мера Львова. На виборах 2015 року Зінкевич вже брав участь, тоді він посів шосте місце з результатом 3,3%, зараз соціологи прогнозують йому майже 10%.

Також Знай повідомляв, що у Львові від чинного мера Андрія Садового біжать депутати в партію " Слуга народу". Так, стало відомо, що депутат Львівської обласної ради від політичної партії "Самопоміч" зараз балотується від Партії "Слуга народу". Йдеться про депутата Івана Собка.

Нещодавно Знай передавав, що мер Дніпра Борис Філатов прокоментував кандидатів на посаду міського голови від " Слуги народу".