Під Тернополем медики врятували 2-річного хлопчика, який випив повну баночку йоду. Про подробиці події розповів генеральний директор Центру екстреної медичної допомоги Тернопільщини Михайло Джус у Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався о 16:28 у понеділок, 19 жовтня, в селі Велика Лука Тернопільської області. На гарячу лінію "103" надійшов виклик про подію за участю 2-річної дитини. Прибувши на місце, медики швидкої допомоги виявили, що хлопчик випив цілу баночку йоду. Його терміново госпіталізували.

Лікарі оперативно надали потерпілому медичну допомогу. Дитину доставили в обласну дитячу лікарню з набряком губ, слизової оболонки рота. Наразі його життю нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Тернополі від коронавірусу врятували пенсіонерку. Їй 71 рік, і вона зуміла побороти хворобу. Повідомляється, що життя вдалося врятувати завдяки місцевим ментикам. Вони справжні професіонали.

Весь час проведений в стаціонарі давалося їй важко, і вона була під цілодобовим наглядом лікарів. Після інтенсивної терапії стан у неї значно стало краще, і її виписали додому, щоб вона продовжила там лікуватися.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Тернополі у хірургів з'явиться можливість робити надскладні операції та рятувати життя маленьких пацієнтів.

Також Знай.иа писав, що дитину з важкою формою ДЦП та розумовою відсталістю вижили з садочка батьки інших дітей.