У мережі розповіли, як приготувати пиріг з куркою. Швидко, легко і смачно.

Таким чином, для цього вам знадобиться тепла вода 100 мл, щіпка цукру, а також сухі дріжджі - 5 грамів.

Для тесту потрібно:

  • Сметана-2 ст. л.;
  • Яйця-1 шт;
  • Сіль-1/2 ч. л;
  • Вершкове мало-50 грамів;
  • Жовток -1 штука;
  • Сука - на око.

Для начинки:

  • Куряче філе - 3 шт.;
  • Свіжа петрушка - за смаком;
  • Сіль, перець - за смаком;
  • Соус» Бешамель " - 1 стакан.

У теплу воду потрібно додати дріжджі і цукор. Все це перемішати, і залишити приблизно на п'ятнадцять хвилин.

Популярні новини зараз

Тіна Кароль осідлала Горбунова, поки Осадча не бачить: "Краще б так Дана"

Катерина Бужинська готова до зустрічі Білого Бика, повз таку красу не пройде ніхто

Українка народила чотирьох дівчаток, вся лікарня п'є шампанське: "Тримайся, таточку"

Українські зірки без макіяжу - Сумська, Полякова та Лідія Таран показали натуральну красу

Показати ще

Після цього в дану суміш додаємо сметану, яйця, масло і сіль. Знову все ретельно перемішати, і потім потроху додаємо борошно.

Чекаємо, поки тісто підніметься, а в цей час варимо курку і соус «Бешамель».

Змішайте нарізану курку і соус «Бешамель», і додайте туди за смаком зелень.

Тісто викласти на посипаний борошном стіл, трохи помісити, розділити на 2 шматочки (один побільше, інший поменше – майбутні низ і верх пирога). Викласти більший шматок тіста в форму, змащену маслом і присипану борошном, розтягнути за формою, сформувати бортики, викласти начинку і утрамбувати.

Другий шматок тіста розтягнути і покласти зверху. Все це залишити на 20 хвилин, і змастити жовтком, або ж молоком.

Все це спікати в розігрітій духовці до 180 градусів до готовності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, домашній паштет з курячої або яловичої печінки

Як повідомляв портал "Знай.иа", салат "Прага" з курки з чорносливом-ідеальне блюдо для яскравого свята

Також, "Знай.иа" писав, ледачі бендерики за бабусиним рецептом