У мережі розповіли, як приготувати пиріг з куркою. Швидко, легко і смачно.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТаким чином, для цього вам знадобиться тепла вода 100 мл, щіпка цукру, а також сухі дріжджі - 5 грамів.
Для тесту потрібно:
- Сметана-2 ст. л.;
- Яйця-1 шт;
- Сіль-1/2 ч. л;
- Вершкове мало-50 грамів;
- Жовток -1 штука;
- Сука - на око.
Для начинки:
- Куряче філе - 3 шт.;
- Свіжа петрушка - за смаком;
- Сіль, перець - за смаком;
- Соус» Бешамель " - 1 стакан.
У теплу воду потрібно додати дріжджі і цукор. Все це перемішати, і залишити приблизно на п'ятнадцять хвилин.
Після цього в дану суміш додаємо сметану, яйця, масло і сіль. Знову все ретельно перемішати, і потім потроху додаємо борошно.
Чекаємо, поки тісто підніметься, а в цей час варимо курку і соус «Бешамель».
Змішайте нарізану курку і соус «Бешамель», і додайте туди за смаком зелень.
Тісто викласти на посипаний борошном стіл, трохи помісити, розділити на 2 шматочки (один побільше, інший поменше – майбутні низ і верх пирога). Викласти більший шматок тіста в форму, змащену маслом і присипану борошном, розтягнути за формою, сформувати бортики, викласти начинку і утрамбувати.
Другий шматок тіста розтягнути і покласти зверху. Все це залишити на 20 хвилин, і змастити жовтком, або ж молоком.
Все це спікати в розігрітій духовці до 180 градусів до готовності.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, домашній паштет з курячої або яловичої печінки
Як повідомляв портал "Знай.иа", салат "Прага" з курки з чорносливом-ідеальне блюдо для яскравого свята
Також, "Знай.иа" писав, ледачі бендерики за бабусиним рецептом