Тернопільщину накриє осінніми дощами. Таку інформацію повідомили в обласному гідрометеоцентрі.

За повідомленням синоптиків, ночі будуть сухими, однак вдень очікуються короткочасні дощі. Через опади температурні показники також відчутно знизяться.

Крім того, тернополян чекає мінлива хмарність із проясненнями. У повітрі відчуватиметься підвищена вологість, а ймовірність опадів зросте. Разом із тим швидкість вітру зберігатиметься невисока.

дощова погода, скріншот з відео
дощова погода, скріншот з відео

«Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, помірний. Температура повітря у суботу протягом дня +12 +18 градусів. У неділю повітря посвіжішає, стовпчики термометрів сповзуть вниз на 2-4 градуси. Початок наступного тижня обіцяє бути в Україні сухим», - повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Мешканців Тернопільської області попереджають, що жовтень попрощається із ними похолоданням і дощами.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.