Українець розповів про те, як домігся уваги коханої жінки і розчарувався в ній. Чоловік ще в школі закохався в однокласницю. Вона була красунею, за яку боролися більшість хлопчаків, але вона воліла багатих. Тому він вирішив, що йому, хлопцеві з простої сім'ї, нічого не світить.

Після школи молодий чоловік вступив до вузу, а потім відправився на заробітки. Кілька років за кордоном і чоловік отримав віддачу від своїх зусиль і цілеспрямованості. У 34 роки він вирішив повернутися додому, щоб допомогти старим батькам і створити сім'ю, про яку так мріяв.

В один прекрасний день в компанії друзів він зустрів шкільну любов і почуття знову спалахнули. Вони недовго зустрічалися, а потім стали жити разом. Жінка розповіла, що вона вже була заміжня, але стосунки не склалися, від шлюбу залишилися двоє дітей. Однак вона запевнила, що виховання дітей – її турбота.

На ділі виявилося все не так райдужно і красиво. Чоловік розповів, що за півтора роки спільного життя з'ясувалося нездатність новоспеченої дружини вести домашнє господарство, готувати їжу і підтримувати порядок. Вона лише вимагала купити велику квартиру, а потім і переклала турботу про її дітей на другого чоловіка. Черговий вечір у неприбраній квартирі став останнім для їхнього шлюбу. Він попросив тещу забрати її дочку і онуків.

Нагадавши, Знай писав, що Сем і Карен зустрілися 16 років тому. Вони полюбили один одного з першого погляду і почали жити разом. У Щасті вони прожили два роки, після чого вирішили завести дитину, проте у них нічого не виходило.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Польщі смертельна ДТП позбавила життя українця, а його пасажирку зробила інвалідом.

Нещодавно Знай передавав, що молодий 19-річний хлопець Андрій із Закарпаття поїхав на заробітки до Італії, і зустрів там свою любов. Правда, довелося для цього почекати кілька років.