Гуморист з "Вар'яти шоу" Володимир Жогло нещодавно став татом. Його дружина подарувала йому сина. 25 жовтня пара відзначила Хрестини. Про хрещення малюка молода мама повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Ірина Жогло показала яскраві фотографії. Молоді батьки тримають в руках торт, на якому є напис про привітання сина Остапа з хрестинами. Ірина та Володимир з посмішками позували перед камерами.

На хрестини пара запросила тільки близьких родичів, що підтверджує фотографія, на якій зображені 6 чоловік на сходах храму, де проводився Захід. Молоді батьки і хресні малюка, а також інші родичі були запрошені в храм.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що у Жогла з шоу "Вар'яти" народився довгоочікуваний син. Так, стало відомо, що дружина учасника гумористичного шоу "Вар'яти" Володимира Жогла Ірина народила йому богатиря. Відомий артист вперше став батьком 6 жовтня.

Також Знай повідомляв, що артист" Вар'яти-шоу " (Новий канал) зізнався, що в школі активно займався хореографією і навіть став переможцем на регіональних змаганнях. Шоумен виконав складний танцювальний трюк і вивів весь колектив на призове місце.

Нещодавно Знай передавав, що останнім часом вся Галичина гуде після романтичного весілля зірки "Вар'яти-шоу" Володимира Жогло. Так, молодята оприлюднили нові чуттєві фотографії з весільної фотосесії.