Незважаючи на перемир'я, про які домовляються влада України і Росії на Донбасі тривають бойові дії. Рідкісні обстріли українських воїнів стають причинами поранень. Також на Донбасі військові все так само, як і в 2014 році захищають країну від окупантів. Тому волонтери роблять все можливе, щоб військові пам'ятали про будинок.

В черговий раз волонтер з Тернополя Анна Руда передала бійцям 24 бригади на Донбас засоби гігієни, смачні гостинці, каву, чай, солодощі. У посилці були навіть вареники.

Також волонтер зазначила, що ще військові просили кабель, ізоляційну стрічку, плоскогубці, молотки, паяльники та інструменти для зняття ізоляції. Вона попросила допомогу фінансово або ж передати необхідні інструменти для відправки на фронт.

Нагадавши, Знай повідомляв, що парамедик Добровольчого Українського Корпусу і волонтер "Армії SOS" Аліна Михайлова на війні з 2014 року-спочатку як волонтер, а потім вже як парамедик. Аліна рятувала життя бійців в Авдіївці, Пісках та інших гарячих точках.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Знай писав, що дев'ять українських зірок виступають на фронті, надають медіа підтримку і всіляко допомагають українським воїнам.

Нещодавно Знай передавав, що невідомі напали на автомобіль волонтера Ганни Домбровської. Вона везла на Донбас допомогу для військових медиків. Волонтер зазначила, що це вже не перша атака на неї та її вантажі. за словами жінки в машині розбили шибки.