У Тернополі помер відомий викладач історії та права Василь Іванович Косарчук. Він працював у Західноукраїнському національному університеті з 2001 року. Про смерть колеги йдеться в повідомленні на офіційному сайті вузу.

Василь Косарчук помер на 62-му році життя. Викладач народився і виріс у Тернопільській області. Василь Косарчук здобув освіту в Київському державному педагогічному університеті на історичному факультеті. Трудову діяльність розпочав на посаді вчителя історії та суспільствознавства в загальноосвітній школі, потім працював директором у Соколовській школі.

Потім він працював на посаді фахівця відділу гуманітарної освіти і виховання, викладав історію в професійному коледжі економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ. Колеги відгукуються про померлого педагога, як про досвідченого фахівця своєї справи, кваліфікований педагог. Він присвятив себе служінню молодим.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Мукачеві, 26 жовтня вранці, помер відомий ветеринарний лікар Аттіла Легеза. Про трагічну звістку повідомляють знайомі видатного медика. Про причини смерті поки нічого невідомо.

Також Знай писав, що у Франківську померла видатний педагог і зв'язковий ОУН / УПА. 22 жовтня в Івано-Франківську померла Киях (Верходай) Марія Іванівна. Жінка була відомим педагогом і викладачем підпільної духовної семінарії УГКЦ.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Україні оплакують смерть легендарного полярника, учасника кількох арктичних і антарктичних експедицій Олександра Міхо.