У Тернополі з приходом осені змінюються ціни на продукти харчування. Цього разу журналісти Файного міста вирішили проаналізувати вартість м'яса на ринках і в магазинах обласного центру.

На одному з ринків міста з'ясувалося, що попит на м'ясо впав і зараз продавці намагаються заманити покупців низькими цінами. Так телятину можна придбати за 120-150 гривень за кілограм. Також Продавці скаржаться, що покупців дуже мало. Головною причиною називають відсутність грошей.

Продавці говорять і про те, що частіше м'ясом цікавляться люби старшого віку. Вони вважають однією з причин зниження попиту на м'ясо на ринку відкриття м'ясних магазинів. Однак погоджуються з тим, що до пандемії коронавірусу попит на їх продукцію був високим.

На ринку представлені і інші види м'яса. Зокрема, курятина. Філе можна придбати за 90 гривень, а гомілки за 60-70 гривень, четвертина курки обійдеться в 60 гривень за кілограм.

Свинина на тернопільському ринку також продається за розумними цінами - від 100 гривень за кілограм. Сало можна придбати від 25 гривень за кілограм. Попит на свинину також знизився, продавці скаржаться, що покупців не багато.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що на ринку "Озерка" За останній тиждень істотно підскочили ціни на часник. Товар є, і в достатній кількості, і буквально тиждень тому його продавали по 40 гривень за кілограм. Але різко ціна почала повзти вгору.

Також Знай писав, що в Запоріжжі в кінці жовтня продають полуницю і малину за захмарними цінами.

Нещодавно Знай передавав, що в супермаркетах Дніпра змінилася вартість основних продуктів харчування.