На Тернопільщині зник чоловік, який пішов з дому 29 жовтня і більше не повернувся. В управлінні Нацполіції попросили допомогти знайти зниклого.

46-річний житель села Велика Горянка Анатолій Білецький вийшов з дому 29 жовтня і по теперішній час не повернувся. Зв'язок з ним обірвався і телефон відключений. Рідні звернулися до правоохоронців за допомогою.

Чоловік має такі прикмети-зріст 178см., середньої статури. Під лівим оком у чоловіка шрам завбільшки близько 3 см.у день зникнення чоловік був одягнений в чорну шкіряну куртку і темні джинси.

Правоохоронці попросили допомогти у пошуках та надати будь-яку інформацію про зниклого чоловіка на гарячу лінію 102.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Запоріжжі безвісти зник молодий хлопець. Ніхто не знає де він зараз. Він був одягнений в чорну курточку, чорні спортивні штани, а також чорні кросівки і сірий джемпер.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також Знай писав, що на Львівщині знайшли останки молодого чоловіка, який зник два роки тому. На Львівщині працівники аварійно-рятувальної маневреної групи виявили у річці останки чоловіка, який зник у 2018 році.

Нещодавно Знай передавав, що в Харківській області розшукують 20-річного молодого чоловіка, який зник 12 жовтня. Він вийшов з дому і назад не повернувся. КРАСНОКУТСЬКЕ відділення поліції розшукує 20-річного Дмитра Москвяка.