Дует з Тернопільщини завоював престижну нагороду на пісенному конкурсі в Грузії. Конкурс проводився онлайн через карантинні обмеження, Але це не стало перешкодою для молодих людей. Вони вразили слухачів.

Молода тернополянка Наталія Ізотова та студент Тернопільського національного медичного університету з Польщі Хуберт Мікош заспівали на конкурсі «Золоте руно». Організаторами заходу стало грузинське співтовариство культури і туризму під керівництвом Кахи Читайя. Організатори перебували в Батумі. Захід відбувся 15 Жовтня. Міжнародне журі оцінювало записи пісень артистів.

Дует молодих людей з Тернополя приніс місту та області перше місце. Молоді люди виконали уривок з оперети»щасливі вдома".

Нагадавши, Знай повідомляв, що юна гітаристка з Нікополя Софія Жорнових перемогла на VIII Міжнародному конкурсі "Арт-домінанта" і обійшла конкурентів з 12 країн. Софія стала лауреатом 1 ступеня і отримала грошову премію в розмірі 3 тисячі гривень, набравши найбільшу кількість балів. Це вже не перша перемога Софії.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай писав, що юний тернополянин створює програми, які допомагають людям з інвалідністю спілкуватися в соціальних мережах. 9-класник Олександр Лучин зараз навчається в Заліщинській державній гімназії. Він створив кілька унікальних додатків і програм.

Нещодавно Знай передавав, що у навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на Львівщині пройшов конкурс на кращого військового кухаря Сухопутних Військ ЗС України.