Подружня пара з Тернопільщини відзначила 65-річчя спільного проживання після одужання від коронавірусу. Галина та Богдан Когути 1 листопада відзначили своє свято. Галині-85 років, а Богдану 89 років. За своє довге життя пенсіонери пройшли через безліч труднощів, але зберегли почуття.

Цього року пенсіонери підхопили коронавірус, а завдяки їхній доньці Ганні Пелешок, яка має досвід роботи у швидкій допомозі. Тому вона взяла на себе всі обов'язки по лікування батьків.

Жінка зазначила, що не знає, як батьки заразилися коронавірусом, так як вони сидять вдома весь період карантину. Анна розповіла, що від моменту захворювання до повного одужання пройшов місяць. Вона зазначила, що купувала вітаміни, біологічно активні добавки, а також використовувала нетрадиційну медицину.

Стан здоров'я пенсіонерів був середньої тяжкості. У мами Анни Галини Когут була висока температура, а ось батько страждав слабкістю і кілька днів навіть не піднімався з ліжка.

Анна Пелешок заявила, що в цей період головне не переживати і не нервувати. Тільки так можна подолати хворобу. Анна зазначає, що нервозність «вбиває» імунітет. Не можна боятися і нервувати. Їм на зміну повинні прийти впевненість в одужання, гарний настрій і позитивний настрій.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Галина Когут розповіла про те, як потрібно зберегти любов і хороші відносини з чоловіком на довгі роки. Жінка зазначила, що потрібно вміти прощати і дякувати і зберегти любов.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Херсонщині подружжя відзначило золоте весілля. Вони прожили душа в душу 50 років, у них двоє дітей і п'ятеро онуків.

Також Знай писав, що у 2019 році в Україні було укладено понад 237 тисяч шлюбів, а розлучень - у 6 разів менше.

Нещодавно Знай передавав, що річниця весілля-одне з кращих свят для всіх, хто перебуває у шлюбі.