У Тернополі на вулиці Коновальця провалилася нещодавно укладена бруківка.

Про це тернополянка написала в групі» Тернопільські плітки " в Facebook.

Провалену бруківку розібрали, а провал засипали дрібними каменями. Оксана Горленко доклала фотографію з місця провалу і показала, як каміння безладно висипане замість бруківки. Чи відновлюватимуть місце провалу невідомо.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові на одній з вулиць міста сталася дика НП, на стоянці автомобіль провалився під землю. У Львові на одній зі стоянок провалився автомобіль. Відомо, що ця подія сталася у Львові на вулиці Миколайчука, 1. Прямо під час стоянки задні колеса автомобіля провалилася під землю. Наразі причини цієї НП невідомі. На щастя в результаті цієї події ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Знай писав, що в Запоріжжі фура провалилася під асфальт. Міська рада розплатиться за це. Таким чином, повідомляється, що міська рада зобов'язалася компенсувати матеріальні збитки власнику причепа. Це сталося всього через деякий час після закінчення ремонту даної ділянки дороги.

Нещодавно Знай передавав, що в Бердянську, Запорізькій області, водій ВАЗа відірвав на АЗС заправний шланг і намагався втекти з місця ДТП до приїзду правоохоронців. Інцидент стався близько 18:00 у четвер, 1 жовтня, на автозаправній станції, розташованій на східному проспекті, біля перехрестя з вулицею Північною.