Сьогодні 2 листопада виповнюється 54 роки зірці телесеріалу «Друзі» Девіду Швіммеру. Він отримав всесвітню славу завдяки ролі Росса. Швіммер народився в єврейській родині адвокатів в американському місті Квінс.

Через кілька років сім'я переїхала в Лос-Анджелес. Коли Девіду було 10 років він вперше вийшов на сцену і зіграв роль феї в єврейському варіанті казки «Попелюшка». Після цього актор брав участь в» шекспірівські " семінари на березі озера Тахо. Швіммер навчався в школі в Беверлі-Хілз, де продовжив розвивати свій акторський талант.

Він грав у виставах. Майбутня зірка навчався на акторському факультеті Північно-Західного університету разом з однокурсниками створив театр "Лукінгласс". За плечима відомого актора кілька постановок і безліч зйомок на телебаченні. Однак популярність принесла роль Росса.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

За зіграного Росса Швіммер отримав нагороду Еммі в 1995 році як "видатний актор телевізійного серіалу". Крім того, актор став режисером декількох епізодів в серіалі «Друзі». Після цього у актора були й інші цікаві ролі. Яскравим прикладом може служити його герой з мультфільму»Мадагаскар".

Нагадавши, Знай писав, що популярний канадсько-американський актор Меттью Перрі, який зіграв Чендлера Бінга, завів сторінку в соціальній мережі Instagram.

Також Знай повідомляв, що популярний американський телеканал HBO обрадував багатомільйонну армію шанувальників легендарного серіалу "Друзі".

Нещодавно Знай передавав, що відома голлівудська актриса Дженніфер Еністон завела офіційний акаунт в Instagram.