У мережі розповіли несамовиту історію маленької Хармоні. Дівчинка перенесла менінгіт, їй було всього 9 місяців. Щоб врятувати життя дитині медикам довелося ампутувати ноги і руки дівчинки. Однак це не стало перешкодою для повноцінного життя дитини.

Мама маленької Хармоні не здалася і кожен день після важкої хвороби займалася розвитком і реабілітацією дитини. В результаті Малятко робить все, що роблять її однолітки – бігає, плаває, грає і навіть грає в теніс.

Вже через рік після хвороби дівчинка малювала, ходила і навіть їла самостійно. Сьогодні Хармоні 6 років і вона продовжує йти в гору і досягати нових цілей. Дитина активно займається спортом. Своїм прикладом ця дитина показала і довела, що немає нічого неможливого.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Росії прабабуся виховує дитину з важким захворюванням. Пенсіонерка з Росії ростить двох правнуків, один з яких важко хворий. Маму дитини позбавили батьківських прав через не виконання обов'язків по відношенню до дитини.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також Знай писав, що Світлана Корбут-мати двох синів з розумовою відсталістю. Двоє дорослих юнаків відчувають себе однорічними дітьми, не розмовляють і не можуть себе обслуговувати.

Нещодавно Знай передавав, що чоловік залишився один з трьома дітьми після смерті дружини. У родині Олександра і Мирослави Поступаленко народилося троє дітей: Настя, Іллюша і Оля. Двоє з них мають інвалідність і лише Оля здорова.