На Тернопільщині підрахували, скільки людей потрапило в мережі торговців людьми і повернулися додому. Як виявилося, постраждалих виявилося всього 5.

Про це стало відомо під час прес-конференції начальник відділу по боротьбі зі злочинами пов'язаними з торгівлею людьми Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Олександр Буняк.

Він розповів, що був зафіксований один випадок сексуальної експлуатації людини. Мешканку Тернопільщини вмовили поїхати до Італії на заробітки, але на ділі це виявилося рабство. Півтора місяці ця жінка була в полоні. У 2019 році за допомогою поліції Італії жінку звільнили і повернули додому.

Ще дві мешканки Тернопільщини потрапили в аналогічну ситуацію, але у Ж в Об'єднаних Арабських Еміратах. Цих дівчат повернули додому.

Крім того, Буняк розповів, що є один унікальний для їх служби випадок. Людину змушують просити милостиню. Були виявлені жителі Тернопільщини, які експлуатували людей з інвалідністю і змушували їх просити милостиню, а всі гроші потім забирали.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що дві жінки врятувалися з рабства. Вони були в полоні у жителів Росії. Їх протягом 6 років змушували працювати на ринку, били і шантажували.

Також Знай повідомляв, що в Дніпропетровській області людей взяли в рабство. Вони влаштували трудовий табір, в якому люди перебували примусово.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині виявили шахрайку, яка продавала товар у мережі. Вона брала гроші і не відправляла замовлення. Постраждалі звернулися до правоохоронних органів.