На Тернопільщині помер ще один медик. Як з'ясувалося, з життя пішов головний лікар Центру медичної допомоги у Збаражі Валерій Домбік. У регіоні це вже 10-та смерть медика від коронавірусу.

Лікар помер 4 листопада. Валерій Домбік був генеральним директором та головним лікарем КНП «Збаразький центр первинної медико-санітарної допомоги». Про смерть медика повідомили в Тернопільському обласному управлінні охорони здоров'я.

У повідомленні йдеться, що це вже десята смерть в регіоні від COVID-19 в рядах лікарів. Померлому Валерію Домбіку було 58 років. Колеги і чиновники висловили співчуття родині померлого медика.

Нагадавши, Знай писав, що у Тернополі померла ветеран медицини та колишній головний педіатр області Оксана Іноземцева. Жінка боролася з коронавірусом, але хвороба виявилася сильнішою. Колеги і чиновники висловили співчуття рідним померлої.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі зафіксовані нові смерті медиків. Дві медсестри померли днями в обласному центрі. Про причини смерті в повідомленні адміністрації Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні та колективу інфекційно-діагностичного відділення нічого не говориться.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську попрощалися з відомим у місті медиком. Людина померла раптово і не від коронавірусу. про це родичі попередили заздалегідь. причину смерті лікаря не розголошують.