Дар'я Гезік бореться зі смертельною хворобою більше року. Її рідні вже вичерпали всі накопичення і фінансові накопичення. Медики поставили молодій жінці невтішний діагноз-рак шийки матки. Хвороба була виявлена на третій стадії.

Медики запевняли, що протягом року хвороба буде переможена, але лікування затягнулося, а препарати не мали очікуваної дії. Тому рідні молодої жінки прийняли рішення продовжити лікування в приватних клініках і за допомогою дорогих препаратів, пише ТСН.

На сьогодні Дарина пройшла 8 хіміотерапій і курс променевої терапії. 28 листопада Дарина має пройти ще одну хіміотерапію, але її вартість сягає 80 тисяч гривень. Після цього будуть призначені 4 курси імунотерапії, а вони коштують ще 400 тисяч гривень. У зв'язку з цим рідні та сама дівчина просять небайдужих українців допомогти з оплатою лікування та врятувати життя.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові не вистачає місць у лікарнях для заражених коронавірусом. у зв'язку з цим було прийнято рішення збільшити кількість відділень, які приймають таких хворих на лікування.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі рятують дитину, яка перекинула на себе каструлю з окропом. Дитина з опіками 1-2 стадії знаходиться в лікарні. Сім'я малюка не може дозволити собі придбати ліки.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що нещодавно в Україні з'явилася на світ дівчинка, у якої був діагностований рідкісний синдром Ноя-Ласкавої, при якому шкіра швидко лущиться і облазить. Дитині необхідний особливий догляд, який обходиться в 40 тисяч гривень на місяць.