Українка розповіла про те, як намагалися жити для дітей і допомагати їм, але діти відмовилися їм допомагати. Жінка з чоловіком живе в селі, тримають невеличке господарство, та обробляють город. Діти тільки приїжджають відпочивати сім'ями і беруть консервацію. Однак неприємним сюрпризом для жінки стала розмова між однією з її дочок і її чоловіком.

Як виявилося, діти чекають смерті батьків, щоб швидко продати будинок і купити в місті квартири. Після почутого у неї опустилися руки. Адже дочки і зятю потрібно було ще й умовити людей похилого віку зробити ремонт в будинку, щоб подорожче його продати.

Жінка розповіла, що вони з чоловіком працювали все життя і отримали квартиру. Потім вони розміняли квартиру з доплатою і переїхали у великий заміський будинок з дітьми. Подружжя поступово ремонтували і покращували свій будинок і ділянку з тим розрахунком, що діти і онуки будуть частіше приїжджати. До них дійсно стали приїжджати син з донькою, бували на канікулах, а потім стали приїжджати у відпустку.

Вони люблять відпочивати у батьків, але не допомагають по господарству, кажуть, що можуть все в магазині купити. Це буде простіше і дешевше, ніж витрачати гроші і час на розсаду, на вирощування і полив. Однак консервацію, свіжу курочку або гусочку вони беруть із задоволенням.

Розмова про продаж будинку після смерті батьків остаточно добила жінку. Вона зазначила, що вони хотіли ще й ремонт у будинку зробити за рахунок літніх батьків. При цьому молоде подружжя живе в місті і орендують красиву квартиру, але не збираються вирішувати своє житлове питання самостійно. Жінка вважає, що діти чекають, коли батьки помруть, щоб поділити спадщину і вирішити свої житлові проблеми.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Жінка не стала розповідати про почуту розмову дочки чоловікові, так як побоялася за його здоров'я. Пізніше вона зазначила, що обміркує можливість залишити спадок синові, так як сподівається, що він менш цинічний.

Нагадавши, Знай повідомляв, що заробітчанка поїхала в Італію і перенесла розставання з сім'єю.

Також Знай писав, що українці розповіли про реальні умови праці за кордоном.

Нещодавно Знай передавав, що заробітчанка розповіла, як знайшла житло і роботу в Італії.