На Тернопільщині чотирирічний хлопчик постраждав від» виховних " дій вітчима. Чоловік побив дитину на очах у його матері і не підпускав жінку до малюка. У хлопчика діагностували черепно-мозкову травму, перелом ноги, садна, синці та інші травми.

Вітчим заявив поліції, що так він «виховував» пасинка за те, що він вередував і не слухався. Щоб заспокоїти хлопчика вітчим побив його, а потім взяв за руку і кинув на підлогу. Також чоловік кілька разів бив дитину кулаками по голові і тулубу.

Врятувати дитину від побиття намагалася мама. Вона намагалася зупинити вітчима, але він її утримував і не підпускав до дитини. У якийсь момент вона змогла схопити сина і втекти до сусідки. Звідти вже жінка викликала поліцію і швидку. Хлопчика госпіталізували в обласну дитячу лікарню в Тернополі, а кривдника поліцейські затримали на місці інциденту.

Поліцейські оголосили про підозру чоловікові за статтею 122 Кримінального кодексу України «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження». На даний момент вирішується питання про призначення запобіжного заходу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що на Хмельниччині поховали чотирирічну дівчинку, яка раніше померла. Вона пролежала в лікарні в глибокій комі з множинними травмами і переломами. Поліція підозрює рідну матір дитини в нанесенні таких ушкоджень.

Також Знай писав, що на Хмельниччині померла 4-річна Вікторія, яку забрала через суд у опікунів рідна мати-п'яниця. Жінка повернула Вікторію та її старшу сестру, а потім побила молодшу дівчинку.

Нещодавно Знай передавав, що в США суд призначив смертну кару жінці вперше за останні 70 років.