На Тернопільщині днями невідомі змалювали громадський туалет у парку культури та відпочинку. Вони залишили на стінах і дверях кабінок написи фломастерами.

Інцидент стався в Чорткові в ніч з 2 на 3 листопада. Поліцейським вдалося встановити особи вандалів і притягнути їх до відповідальності. Зловмисниками виявилися троє місцевих жителів у віці 19-25 років.

5 листопада пройшла зустріч міського голови Чорткова Володимира Шматька з цими молодими людьми. Молоді люди розповіли, що в ту ніч були напідпитку, тому вчинили такі дії. Після цього вони принесли вибачення за вандалізм. Туалет розмалювали тільки двоє з трьох друзів, але прибирати її будуть всі.

Правоохоронці склали протокол на кожного з друзів за адміністративне правопорушення. Вони тепер будуть прибирати змальований туалет протягом тижня два рази на день.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що під Тернополем невідомі вималювали стіни нещодавно відремонтованого громадського туалету. Мерія звернулася до всіх небайдужих городян за допомогою в пошуку вандалів, які зіпсували комунальне майно.

Також Знай писав, що в Запоріжжі вандали розгромили могили на кладовищі. Вандали скалічили пам'ятники і надгробки в гонитві за металевими куточками. Їх вони хотіли здати на металобрухт.

Нещодавно Знай передавав, що під Києвом вандали осквернили пам'ятник у Парку Слави. Пам'ятник присвячений Героям Небесної Сотні. Споруду встановили біля храму, але це не завадило їм поглумитися над конструкцією і зірвати прапор.