На Тернопільщині молодик звів рахунки з життям. Його виявили в петлі в будинку батьків. Трагедія трапилася в селі Скалат Підволочеського району.

Молодій людині нещодавно виповнилося 22 роки. Тіло виявили в господарській споруді біля будинку, де він жив. Хлопець вирішив повіситися. Про причини такого кроку нічого не повідомляється. Про подробиці йдеться в повідомленні прес-служби Нацполіції в Тернопільській області.

Варто відзначити, що сучасні умови життя, карантин та інфекційні захворювання все частіше стають причинами смерті від ускладнень. Також ці фактори викликають нервові розлади, що стає причиною самогубств і вбивств.

Нагадавши, Знай повідомляв, що чоловік з індонезійського міста Кудус запідозрив у собі коронавірусну інфекцію. Потім він убив свою дочку-астматика. Чоловік запідозрив у себе коронавірус. Потім він побачив, як його дочка дивиться телевізор і вирішив її вбити, а потім наклав на себе руки.

Також Знай писав, що поліція закрила справу студента-сироти, який повісився після погроз адміністрації студмістечка виселити його з гуртожитку. Справа про смерть студента була закрита Смерть Олександра Пухкана так і залишилася не розгаданою. правоохоронці не побачили кримінального правопорушення у смерті молодої людини.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що 2 листопада, у Дніпрі за ринком "Петровський" на Тополі знайшли труп чоловіка. Попередньо, тілесних ушкоджень на ньому немає. Біля трупа правоохоронці виявили два ножі, які лежали біля голови та руки. Загадковості додає і той факт, що правоохоронці не виявили слідів насильства на тілі.