Першу леді країни Олену Зеленську розкритикували в мережі через її вбрання, яке вона вибрала для офіційної зустрічі з послом Аргентини.

Перша леді зустрілася з представником Аргентини в Україні. Вона вибрала для зустрічі костюм гірчичного кольору з вільним кроєм. Подовжений піджак і занадто широкі і довгі штани приховали фігуру дружини президента України. Варто відзначити, що такий костюм не просто приховав фігуру Олени, а й виглядав, як з чужого плеча.

Свої думки про вибір вбрання в мережі висловили користувачі. Під постом Олени Зеленської з'явилися коментарі, в яких користувачі відзначили, що костюм був зшитий на Юзика (Юрія Корявченка). Задавали питання про те, як можна було вибрати таке вбрання і не побачити, що він не підходить першої леді. Також знайшлися і ті, хто припустив, хто став автором цього образу.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що Олена Зеленська відвідала виставку Аргентинських фотохудожників, яка була організована в посольстві Аргентинської Республіки в Києві. Про свій візит дружина президента Зеленського розповіла в соцмережах і отримала зворотний зв'язок з українцями.

Також Знай повідомляв, що перша леді займається змінами харчування в школах. Олена Зеленська розповіла, які зміни чекають школярів нашої країни в найближчому майбутньому. Для цього вона бере участь в онлайн-конференціях з питань оновлення харчування в школах.

Нещодавно Знай передавав, що відомий український телеведучий і ресторатор Євген Клопотенко поділився враженнями від співпраці з першою леді України Оленою Зеленською. Клопотенко заявив, що дружина президента дуже відповідальна і дійсно хоче щось змінити на краще.