В умовах пандемії коронавірусу тернополянам запропонують обирати програму святкування Нового року у місті. Про це повідомили у міськраді Тернополя.

Крім того, у містян запитають, як вони хотіли б відсвяткувати Різдво Христове – чи варто організовувати масові заходи на Театральному майдані.

«Уже незабаром тернополяни відзначатимуть Новорічно-Різдвяні свята, і з цією метою ми запрошуємо жителів Тернопільської громади до опитування, щоб якомога краще організувати атмосферу на Театральному майдані», – зазначають у міській раді Тернополя.

Стати учасником опитування може кожен охочий – для цього треба заповнити форму за посиланням, опублікованим на сайті міськради.

Терміни проведення опитування - з 6 до 15 листопада. Після цієї дати всі відповіді містян проаналізують та почнуть складати відповідну програму святкувань. Яким буде план святкових заходів, оголосять на сайті міськради.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Бланк опитування містить лише одне питання: «Як має відбуватися святкування Новорічно-Різдвяних свят 2020/2021 у Тернополі (на Театральному майдані)?»

Нагадаємо, у Харкові вже затвердили план заходів до Нового року. Офіційне відкриття головної ялинки Харкова планують провести 19 грудня о 17:00. Окрім ялинки на площі планують встановити атракціони, біля яких чергуватимуть волонтери.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Бояться запізнитися? У центрі Харкова вже ставлять новорічну ялинку. У центрі Харкова вже з'явилася бетонна основа під новорічну ялинку. Центральну частину площі Свободи обгородили тимчасовим парканом, а на самому майданчику працюють робітники з автокраном.

Також «Знай.uа " писав, що Кернес підсуне харків'янам золоті кулі. У Кернеса посеред літа почали готуватися до Нового року