У Тернополі чоловік втік з лікарні, його оголосили в розшук. Діагноз зниклої людини невідомий.

9 листопада з лікарні в Тернополі самовільно пішов пацієнт Ящик Михайло Михайлович. Йому 35 років, проживає в селі Лисиця Підгаєцького району Тернопільської області. Поліція розшукує пацієнта і просить всіх, хто що-небудь знає про нього надати інформацію.

Всю інформацію правоохоронці попросили передати на гарячу лінію 102.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Тернопільщині вже був випадок з втечею пацієнта з лікарні. Тоді проходити лікування не захотів чоловік, у якого діагностували коронавірус. Він втік з інфекційного відділення і відправився додому. Однак медики повідомили про його зникнення рідним і поліції. в результаті пошуків чоловіка знайшли і повернули в лікарню. Для його упіймання задіяли швидку і поліцейські автомобілі.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Також Знай розповідав, що в Харкові пацієнт з підтвердженим коронавірусом опинився на вулиці. В даному випадку його вигнали з лікарні медики. Харківська лікарня № 7 не прийняла 39-річного пацієнта хворого коронавірусом, який згодом помер в обласній інфекційній, оскільки це не було погоджено і суперечить наказам.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі в центрі міста знайшли чоловіка, який втік з лікарні. Він був у тапочках і домашньому одязі. 8 липня, на перехресті вулиці Святослава Хороброго та Троїцької небайдужий громадянин звернувся на гарячу лінію поліції "102" повідомивши, що за вказаною адресою розгулює літній чоловік з катетером у руці.