Школярка з Тернопільщини стала переможницею XXXII літературного конкурсу Світової федерації українських жіночих організацій імені Марусі Бек " що можу я, українка третього тисячоліття?».

16-річна Олександра Мудрак посіла друге місце у своїй категорії. За перемогу боролися 90 українців, які проживають на батьківщині і за кордоном. За рішенням членів журі друге місце у віковій категорії 14-17 років здобула Олександра Мудрак з Тернопільщини.

Організатор і голова Федерації Ганна кисіль зазначила, що дуже пишається юними і талановитими українцями, які досконало оволоділи силою слова і літературними здібностями, розкрили свої таланти. Також вона привітала всіх переможців конкурсу.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Дніпропетровській області пройшов 19-й чемпіонат з важкої атлетики серед ветеранів. Під час спортивного заходу був поставлений своєрідний рекорд - 90-річному важкоатлету з Бориспільщини вдалося підняти несподівану для його віку вагу. Петро Базюченко підняв 40 кілограм.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також Знай писав, що поліцейська з Харкова поставила новий рекорд. вона тримала перемогу в змаганнях з пауерліфтингу. Юлія Герус стала абсолютною переможницею чемпіонату України з пауерліфтингу, який пройшов у Харкові.

Нещодавно Знай передавав, що львів'янка ярина Король стала чемпіонкою Європи з карате серед дорослих. Він змогла здобути перемогу навіть під час карантину, так як чемпіонат проводився онлайн. Від кожної країни в змаганнях брали участь тільки по дві людини серед жінок і серед чоловіків. Троє з учасників вибороли призові місця.