Відомій артистці з Тернополя присвоїли почесне звання "Заслуженого артиста України". Його отримала актриса Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру імені Т. Г. Шевченка Оксана Володимирівна Сачко.

Її нагородили за особливий особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва. Також Оксану Сачко відзначили за вагомі творчі досягнення та високу професійну майстерність. Такі слова написані в Указі президента №491/2020. Радісною новиною поділилися співробітники театру на сторінці в Facebook.

Варто відзначити, що президент нещодавно видав безліч указів про нагородження його колишніх колег - артистів і співаків званнями, а також нагородив деяких з них. Це викликало бурю обурення в суспільстві, так як багатьом здалося, що деякі артисти не заслуговують звань "Народний артист" або "Заслужений артист".

Нагадавши, Знай писав, що Зеленський нагородив телеведучого і журналіста Дмитра Комарова. Він розповів, що дуже здивувався привітанням шанувальників в соцмережах і від друзів. Потім з'ясувалося, що президент України Володимир Зеленський підписав указ і присвоїв державне звання "Заслуженого журналіста України" Комарову.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"
Показати ще

Також Знай повідомляв, що нещодавно лікар з Тернополя Алла Бойчук отримала звання " Заслужений лікар України». Указ про нагородження медика підписав президент Володимир Зеленський.

Нещодавно Знай передавав, що ректор Тернопільського педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Богдан Буяк став Заслуженим працівником освіти з легкої руки Зеленського.