У Рівному жінка викинула з вікна магнітофон, так як їй не сподобалася музика, яку транслювали по радіо. Техніка впала на дах припаркованого автомобіля.

Як з'ясувалося, жінці не сподобалася радіостанція і музика, тому вона з вікна 8 поверху викинула магнітофон. Техніка впала на дах, припаркованої біля будинку Audi і пошкодила її. Про це розповіли в прес-службі поліції в Рівненській області.

Інцидент стався на вулиці Галицького, 9. У поліцію звернувся власник автомобіля, коли виявив пошкодження. Він також розповів, хто міг викинути техніку з вікна. У вказаній квартирі правоохоронці застали жінку, яка перебувала в стані алкогольного сп'яніння. Перед цим 53-річна господиня квартири випивала зі знайомими, а потім викинула у вікно магнітофон нібито через те, що їй не сподобалася радіостанція.

Також мешканка Рівного не змогла пояснити, навіщо вона викинула у вікно ще й вазу. Власник автомобіля написав заяву, а у підозрюваної в хуліганстві відібрали пояснення.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Дніпропетровській області невідомі розстріляли молодих людей. НП сталася в ніч з 6 на 7 листопада. Компанія чоловіків спортивної статури розстріляла 4-х хлопців, які відпочивали в ресторані. При цьому, Стрєлков не збентежили ні оточуючі, ні камери відеоспостереження.

Також Знай писав, що в Харкові автомобіль збив людей, які стояли на зупинці громадського транспорту.

Нещодавно Знай передавав, що п'яна жінка напала на поліцейського під час затримання. Вона покусала і вдарила правоохоронця.