У Тернополі в одному з супермаркетів виявили товари, які імпортуються з країни-агресора. Зокрема, на полицях була виявлена морська сіль, вироблена в Росії.

Покупниця Anita Gevko в соцмережі задала питання про те, з якої причини завозиться така продукція в Україну. Жінка показала фото морської солі. На упаковці написано, що виробничі потужності даної продукції знаходяться в Росії. Вона зазначила, що даний вид продукції виявила в супермаркеті NOVUS.

Жінка написала, що в спермаркеті дійсно великий вибір продуктів харчування від різних виробників, але сіль з вулиці Дружби в місті Азов Ростовської області – вже занадто. Покупниці назва вулиці здалася цинічною і нахабною на 7 році війни. При цьому замовник стоїть українська фірма, яка, на думку покупниці, могла б замовити сіль в Дрогобичі. Після цього жінка закликала не купувати цю продукцію.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що Кабінет Міністрів займеться питанням продажу товарів з російською символікою в Україні. Приводом для таких заходів став вихід на український ринок Інтернет-магазину, який торгує футболками з Путіним та іншими символами Російської Федерації.

Також Знай писав, що на український ринок заходить найбільший маркетплейс Wildberries родом фром Раша, і його асортимент вже встиг вразити українців. Двоголовий орел, набір для вишивання Путіна, символіка СРСР, і звичайно "Росія вперед".

Нещодавно Знай передавав, що жінка з Дніпропетровщини поїхала на роботу в Росію і потрапила в рабство. Однак робота виявилася незаконною, її змусили перевозити наркотики.