Тернополянка створює унікальні ляльки з сухих трав. Людмила Павлова вже 10 років робить ляльок. Спочатку вона використовувала Текстильні Матеріали і нитки, глину, а зараз вона створює твори мистецтва з сухих трав.

Людмила Павлова розповіла, як почала створювати ляльок. Першими були ляльки з глини, а потім вона переключилася на мотанки. Їх майстер створювала з текстилю та ниток. Нещодавно опанувала техніку створення ляльок з сухих трав.

Майстер зазначила, що не всі види трав, що ростуть на території України, підходять для створення ляльок. Головним матеріалом є Висушені листя кукурудзи, також Людмила самостійно вирощує і сушить рослини, які потім стають частиною її ляльок.

Кожна лялька в руках майстра живе власним життям. Людмила зазначила, що у неї немає ескізів або планів, є лише унікальна задумка. Ідеї приходять раптово і втілюються в черговому творі мистецтва.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що скульптор-самоучка з Прикарпаття виготовляє унікальні творіння. Статуї скульптора-самоучки з Рунгурова Коломиського району Олексія Бондаренка розміщені по всій Україні і навіть за кордоном. Його роботи замовляють політики, бізнесмени, власники музеїв і закладів громадського харчування.

Також Знай повідомляв, що українка Катерина Білокур вразила світ своїм наївним мистецтвом. Мальовані стіни, завалинки, вишивки, природа навколо - все це давало поштовх до творчості. Вона була самоучкою-навчилася сама читати і писати, тому що її не віддали в школу.

Нещодавно Знай передавав, що 28-річна одеситка Наталія Скунча пише свої картини на футболках. Завдяки їй на одязі для малюків і дорослих замість фабричних малюнків з'являються тварини, мультяшні персонажі, супергерої, намальовані на тканині спеціальними акриловими фарбами.