Синоптики розповіли, якою буде погода на Тернопільщині та по всій Україні найближчими днями. В кінці тижня в західних регіонах можливі опади у вигляді снігу. Це буде мокрий сніг, так як температура в денний час не буде опускатися нижче нуля.

Про погодну ситуацію розповіли в Укргідрометцентрі. Синоптики вважають, що до кінця тижня в Україні температура продовжить падати, місцями пройдуть опади у вигляді снігу з дощем або мокрого снігу. Обумовлювати погіршення погоди буде циклон, який наближається до Західної України.

Антициклон, який зараз гарантує сонячну і тиху погоду ослабне і дасть можливість циклону вступити в свої права. У нічний час температура опуститься до позначок нижче нуля. Вже 14-15 листопада в деяких регіонах можливі опади у вигляді дощу зі снігом. До вихідних ще є час насолодитися сонячною погодою.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Карпатах випав перший сніг. Фото з гори Драгобрат підтверджують, що лижний сезон не за горами. На знімках можна помітити, що гора Драгобрат вже повністю покрита снігом і перетворилася на справжнє "снігове царство". На горі практично немає місця, де б не було снігу.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Знай писав, що синоптики розповіли, якою буде погода 12 листопада в четвер. В Україну прийшло похолодання і доведеться звикати до низьких температур, а не тільки до карантину і обмежень. У деяких областях можуть пройти опади.

Нещодавно Знай передавав, що до 12 листопада в Україні царюватиме антициклон, тому збережеться переважно суха і сонячна погода, але температура знизиться до позначки нижче нуля.