У Тернополі продовжують реконструювати парк Шевченка. Там споруджують міст через річку Рудка. Однак нещодавно стало відомо, що повинні з'явитися ще два мости.

Як з'ясувалося, недалеко від моста через річку з'являться ще дві переправи. Вони будуть з'єднувати береги дощового колектора. Про будівництво трьох переправ йдеться в повідомленні групи «Урбаністика Тернополя».

У Тернополі зараз триває реконструкція дощового колектора в парку Шевченка. Заступник міського голови Владислав Стемковський розповів, що оновлений колектор буде приймати стоки до 2/3 всього обсягу опадів, які будуть обрушуватися на місто.

Після завершення робіт з облаштування колектор залишать відкритим, а на містках через нього спорудять огорожу, поруч з'явиться освітлення для безпеки пішоходів. Вартість реконструкції колектора становить 8 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові жителі іногоповерхового будинку вирішили розширити свою житлоплощу і без дозволу сусідів спорудили "шпаківню" у дворі. Це обурило мешканців інших квартир. На вулиці Завадська, 16 місцеві жителі почали добудовувати кімнату у дворі будинку. При цьому вони не мають відповідного дозволу на проведення робіт.

Також Знай писав, що в одному з парків Запоріжжя вандали розбили зелену конструкцію у вигляді динозавра. Його перекинули і зламали частково. Судячи з усього, на нього намагалися залізти, чого робити не можна, так як конструкції зроблені з тонкого дроту.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі в одному з житлових будинків прорвало труби і затопило підвал. Комунальні служби не відреагували на скарги мешканців і не виправили ситуацію.