Мешканки Тернопільщини знову взялися за приготування смачних подарунків для військових, які захищають країну на Донбасі. Волонтери збирають гуманітарну допомогу та передають консервовані овочі та фрукти власного приготування.

Господині Тернопільщини влітку збирали овочі, фрукти та ягоди, робили з них смачні варення та соління, а також готували м'ясні консерви. Всі ці заготовки відправляться бійцям на Донбас.

Мешканка Лановецького району Ольга Борчук розповіла, що вона вирішила приєднатися і підтримати волонтерів, так як на Донбасі служить її племінник. Вона також готувала і консервувала для військових. Ольга зазначила, що їй допомагали її подруги і сусідки. Всі вони хочуть, щоб військові відчували підтримку і були ситими, знали, що їх цінують і поважають.

Нагадавши, Знай писав, що волонтери з Тернопільщини зібрали чергову передачу для бійців на Донбас. Цього разу на схід бійцям 24 бригади на Донбас вирушили засоби гігієни, смачні гостинці, кава, чай, солодощі. У посилці були навіть вареники. Волонтери продовжують збирати ще одну посилку, в якій будуть вже кабелі, плівка і багато іншого.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині рідні загиблих на Донбасі військових нарешті отримали сертифікати на квартири. Родичі героїв розповіли, що обіцяного владою чекали 6 років. Зараз людям видали тільки сертифікати, а квартири будуть через 2 роки.

Нещодавно Знай передавав, що ветерани АТО / ООС після демобілізації звертаються до Фонду зайнятості, щоб повернутися в мирне життя і бути корисними суспільству. На Тернопільщині зареєстровано понад 600 ветеранів, які шукають роботу.