У Тернополі помер народний депутат першого скликання Верховної Ради Володимир Колінець. Йому було 70 років.

Про смерть нардепа розповів професор і доктор педагогічних наук Анатолій Вихрущ. Він зазначив, що не може повірити в кончину колінця, так як вони недавно бачилися. Вихрущ розповів, що Володимир Колінець був спокійною людиною, яка присвятила життя роботі на Україну і заради України. Він був скоромним в усіх відношеннях і рідко нагадував оточуючим про те, що був народним депутатом.

Володимир Колінець був не тільки народним депутатом, а й депутатом міськради Тернополя, обласної ради, був і почесним громадянином Тернополя, а також стояв біля витоків «Народного Руху України».

У суспільстві Валідміра колінця знають, як політичного і громадського діяча, публіциста і літературознавця, педагога. Прощання з народним депутатом пройде 16 листопада в понеділок в «будинку печалі». Поховають громадського і політичного діяча на Микулинецькому кладовищі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що про кончину Володимира колінця говорив і мер Тернополя Сергій Надал. Градоначальник зазначив, що покійний був "батьком незалежної України". Також Надал розповів, як голосували за незалежність України під тиском колінця.

Також Знай повідомляв, що в п'ятницю, 13 листопада, зупинилося серце Івана Бея - колишнього заступника голови Харківської ОДА, Академіка Транспортної академії України.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі помер голова Кошової управи Братства ОУН-УПА. Михайло Калиняк пішов у інший світ, він присвятив себе Україні та розвитку патріотизму.