У Тернополі поліцейські затримали чоловіка, який ховався в офісному приміщенні. Молодик незаконно потрапив до приміщення, а правоохоронців викликав власник.

Власник офісу розповів, що йому невідома дана людина і він не знає, як він потрапив в приміщення. Поліція з'ясувала, що чоловік приїхав з Миколаєва в Тернопіль і йому 31 рік.

Причиною проникнення в чуже приміщення назвав бажання сховатися. Однак не розповів, від кого і навіщо він ховався. Чоловіка затримали поліцейські до з'ясування всіх обставин.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Тернопільщині поліція і родичі розшукують чоловіка, який серед білого дня пішов з дому 10 листопада і зник без сліду. У селі Налужжя зник Лавринов Роман Степанович 1969 року народження. 10 листопада о 10 годині ранку він вийшов з дому і не повернувся.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Прикмети зниклого-зріст 170 см, середньої статури, волосся чорне, коротко обстрижене з просіддю. Особливі прикмети-чоловік кульгає на праву ногу, на лівій руці біля великого пальця є татуювання «Рома», а на пальцях - «1969».

Також Знай писав, що у Тернополі восьмикласник довів учителя до білого калення. Він всіляко знущався і зривав уроки. В результаті адміністрація школи викликала поліцію. Малолітнього бунтаря звинувачуй у булінгу. його батькам доведеться розщедритися на штраф за знущання.

Нещодавно Знай передавав, що у Тернополі поліція прикрила бордель, в якому жриці кохання надавали інтимні послуги. 4 дівчини і їх сутенерша працювали на знімних квартирах, які часто міняли. У мережі вони давали оголошення про свою діяльність.