На Тернопільщині вулицю міста засипало тоннами зерна. У Чортківському районі перекинулася фура, яка перевозила пшеницю.

У Чортківському районі фура, яка перевозила зерно перекинулася. Весь вантаж висипався на проїжджу частину. Водій автомобіля не впорався з керуванням, і фура перекинулася. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацполіції Тернопільщини.

Сьогодні в обідній час недалеко від села Ягільниця в аварію потрапила вантажна машина. Водій занадто швидко спускався зі схилу, а при повороті не впорався з керуванням. В результаті автомобіль перекинувся. Весь урожай пшениці опинився на проїжджій частині. Поліція вирішує питання про відкриття кримінальної справи.

Нагадавши, Знай повідомляв, що українські водії обурилися автолюбителями, які встановлюють на свої автомобілі ксенонове світло і тим самим заподіють незручності, а точніше сліплять інших водіїв. Пост в мережі написала Українка, яка на час осліпла від яскравого світла фар зустрічної машини. Вона назвала водіїв, які ставлять такі фари оленями і розповіла, що у неї ще 15 хвилин "бігали зайчики" в очах.

Також Знай писав, що у Львівській області п'яний водій протаранив шість автомобілів. Винуватцем аварії став підліток, який перед тим, як сісти за кермо випив спиртне. у місті Сокаль Львівської області поліція спіймала п'яного підлітка без прав. Юнак спровокував кілька аварій і намагався втекти.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі, через 5 днів після масштабної аварії, за участю 5-ти машин в лікарні померла друга жертва-Максим Авдєєв. Його дружина Анна загинула на місці ДТП 11 листопада.