В Україну йде справжня зима. Синоптики розповіли про погоду в нашій країні на найближчі дні.

18 листопада очікуються заморозки в східних регіонах. Про це повідомляє Укргідрометцентр. Відповідно до прогнозів зима в нашу країну прийде раніше. З першим снігом українці вже зіткнулися, а тепер доведеться звикати до перших заморозків.

Найбільш сильними будуть заморозки в східних регіонах-в Донецькій і Луганській областях, в Харківській області. Тут термометри покажуть -1--3 градуси. У нічний час температура опуститься до -7 градусів.

У центральних регіонах буде тепліше - всього 0 градусів. У Дніпропетровській області вдень буде 0 градусів, а вночі будуть невеликі морози. У центральних областях вдень буде плюсова температура, а вночі стовпчики термометрів опустяться нижче нуля. Аналогічною буде погода і в південних областях України.

Популярні новини зараз
У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Найбільше пощастить західним регіонам. Там буде плюсова температура. Вдень термометри покажуть 9-11 градусів, а вночі +2 - +5 градусів. У Києві температура коливатиметься в межах від -3 градуси вночі до + 2 градусів вдень.

Нагадавши, Знай писав, що починаючи з сьогоднішнього дня синоптики будують зимові прогнози погоди. Поступово температура буде знижуватися. Найближчими днями в нічний час стовпчики термометрів опустяться до -3 градусів. На дорогах буде ожеледь.

Також Знай повідомляв, що в Києві випав перший сніг і паралізував рух. Кияни показали, як змінилося місто.

Нещодавно Знай передавав, що в середу, 18 листопада, по всій території України очікується сонячна і не дощова погода. У той же час в деяких областях країни температура повітря буде нижче нуля.