Українцям полюбилися страви з ресторану Макдональдс. Дітям особливо подобаються картопля-фрі і гамбургери, дорослі ж полюбили чіккен макнагетс – шматочки курячого м'яса, засмажені в паніровці. Цю страву можна легко приготувати вдома. Для цього знадобляться трохи часу і доступні продукти.

Інгредієнт

  • куряче філе-500 грам;
  • вершки-200 мл;
  • панірувальні сухарі - в міру необхідності;
  • сіль і спеції – за смаком.

Спосіб приготування

В першу чергу потрібно порізати куряче філе на кубики і замаринувати його, щоб блюдо вийшло соковитим і ароматним. Для цього його потрібно посолити і поперчити, а потім залити вершками. Після цього м'ясо ставиться в холодильник на 2-3 години.

Коли м'ясо ввібрало в себе маринад, його можна дістати їх холодильника і приступати до обсмажування. Кожен шматочок обвалюється в панірувальних сухарях і занурюється в розігріте на сковороді масло. Шматочки обсмажуються з двох сторін до золотистої скоринки на середньому вогні.

Готові макнагетси подаються в якості самостійної страви з пікантним соусом або ж з гарніром.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадавши, Знай публікував рецепт картоплі фрі для цінителів здорового способу життя. Любителям фастфуду пора навчитися готувати його вдома. Зокрема, картоплю можна запекти в духовці, а не обсмажити у фритюрі. Блюдо може вийде дивно смачним і таким же хрустким.

Також Знай писав, Як створити Курячий рулет з грибами до сімейної вечері. Ця страва стане справжнім шедевром на столі.

Нещодавно Знай передавав, що картопля і курка можуть стати шедевром кулінарного мистецтва.