Газ подорожчає для жителів Тернопільського району з грудня 2020 року. З 1 грудня замість 5,38 грн за кубометр блакитного палива доведеться заплатити 7,92 грн.

Зростання цін на 45% обумовлене збільшенням попиту на даний вид палива. Зростання цін на газ на міжнародних ринках завжди відбувається в холодну пору року, так як всім потрібно обігріти житло і офіси.

Галина Голоюха заступниця директора з постачання та обліку газу держпідприємства "Газпостач" розповіла, що зростання цін з приходом холодів спостерігається щорічно. Новий тариф є найнижчим порівняно з цінами на газ в інших областях Західної України. Він все одно б'є по кишенях споживачів.

Галина Голоюха розповіла, що споживачі не здатні розплатитися за блакитне паливо та послуги нагріву води та опалення. Заборгованість зростає. Станом на сьогодні вона становить 230 мільйонів гривень.

Нагадавши, Знай повідомляв, що з 1 січня 2020 року, за Законом України "Про забезпечення комерційного обліку природного газу", всі, у кого немає лічильника, залишаться без газу. після Нового року тисячам українців доведеться подавати заявки і встановлювати лічильники на газ. прилади обліку можна придбати у газової служби, а можна отримати безкоштовно, але в порядку черги.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Знай писав, що сфера ЖКГ в нашій країні абсолютно не змінилася, як і державна політика в цій сферахЕ. досить сказати, що зараз майже десята частина громадян нашої країни живе в будинках, які повинні йти на знесення. Та й в області тих же комунальних тарифів ситуація досить безрадісна.

Нещодавно Знай передавав, що він знову в боргах. Володимир Буряк втрачає довіру виборців.